Zelf bouw

In een persoonlijke afspraak kunnen de wensen het beste worden besproken, uiteraard zonder verplichtingen!

Zelf bouw

Ultiem genieten van uw zelfgebouwde eikenhouten bijgebouw? Dat kan met de zelf bouw oplossingen van Outdoor Uniek! Met een eikenhouten product verrijkt u uw leefruimte op een exclusieve en stijlvolle manier. En als u het bijgebouw ook nog eens zelf gebouwd heeft kunt u er nóg intenser van genieten.

Wat zijn de mogelijkheden voor zelf bouw?

Eigenlijk is alles wat u maar wilt mogelijk. Onze specialisten vormen al jaren unieke klantwensen om in passende ontwerpvoorstellen die perfect aansluiten op de verwachtingen en eisen van de klant. Of het nu gaat om een poolhouse, tuinhuis, veranda, uitbouw, hooimijt of overkapping.

Zelf bouwen met Frans eikenhout

De basis van alle zelf bouw pakketten van Outdoor Uniek is Frans eikenhout. Onze keuze voor dit materiaal is simpel: de kwaliteit is uitstekend, er is geen onderhoud nodig en het zorgt voor een exclusieve, stijlvolle uitstraling van uw bijgebouw. Wilt u meer weten over de mogelijkheden met Frans eikenhout? Neem dan gerust contact met ons op.

Offerte aanvraag

Vul onderstaand formulier in, dan bel ik u binnen 1 werkdag terug om de mogelijkheden door te spreken.


    Droomt u al weg bij de gedachte aan uw eikenhouten bijgebouw?

    Dat snappen we heel goed bij Outdoor Uniek. Er is namelijk niets fijner dan heerlijk ontspannen in uw zelf gebouwde eikenhouten tuinhuis, of gezellig tafelen onder de eikenhouten veranda van uw eigen hand. Bij Outdoor Uniek helpen we u dan ook graag uw dromen te realiseren.

    Meer weten over zelf bouw?

    Voor meer informatie over zelf bouw met eikenhout kunt u gerust contact opnemen met één van onze specialisten. Zij voorzien u graag van advies op maat en maken indien gewenst een vrijblijvende offerte voor u op.