Maatwerk van een specialist

In een persoonlijke afspraak kunnen de wensen het beste worden besproken, uiteraard zonder verplichtingen!

Maatwerk van een specialist

Luxe eikenhouten bijgebouwen vragen om maatwerk van een specialist. Of u nu droomt van een eikenhouten aanbouw of van een losstaand tuinhuis; bij Outdoor Uniek luisteren we aandachtig naar uw wensen en weten we die om te vormen tot een passend ontwerpvoorstel. Ontdek de mogelijkheden voor uw leefomgeving!

Outdoor Uniek: specialist in eikenhoutmaatwerk

De passie voor ons vak ziet u terug in onze werkwijze; we vinden alleen het állerbeste goed genoeg en zijn pas tevreden als u dat ook bent. Het is ons doel om de door u gewenste extra leefruimte te creëren op een manier die volledig bij u past. Of dat nu in de vorm van een veranda, hooimijt of schuur is.

Frans eikenhout

Duurzaam, luxe en uniek; dat is wat de maatwerkoplossingen van Outdoor Uniek zijn. Dat hebben we grotendeels te danken aan het gebruik van Frans eikenhout. Het grote voordeel van dit eikenhout is de prachtige, exclusieve uitstraling van het materiaal. Wilt u weten hoe een maatwerkoplossing van Frans eikenhout in uw tuin zou staan? We maken graag een 3D ontwerp voor u!

Offerte aanvraag

Vul onderstaand formulier in, dan bel ik u binnen 1 werkdag terug om de mogelijkheden door te spreken.


    Meer dan 50 verschillende stijlen mogelijk

    Maatwerk houdt in dat we het eikenhouten product dat op uw perceel gebouwd mag worden voor 100% afstemmen op uw wensen. Hiertoe zijn we in staat dankzij onze uitgebreide ervaring en dankzij de vele projecten die we al hebben gerealiseerd. Neem gerust een kijkje op onze inspiratiepagina en droom alvast weg bij het idee aan uw eigen maatwerkproduct.

    Neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op

    Bij maatwerk hoort natuurlijk ook een offerte op maat. Onze specialisten maken die graag geheel vrijblijvend voor u op. Neem vandaag nog contact op en ontdek de mogelijkheden!