Klantwens centraal – hét uitgangspunt van Outdoor Uniek

In een persoonlijke afspraak kunnen de wensen het beste worden besproken, uiteraard zonder verplichtingen!

Klantwens centraal – hét uitgangspunt van Outdoor Uniek

Outdoor Uniek is uw specialist in luxe eikenhouten bijgebouwen en stelt de klantwens centraal. Het is namelijk ons doel om uw leefomgeving ultiem te verrijken met het eikenhouten product dat volledig aan uw wensen en verwachtingen voldoet. Daarvoor is het van groot belang om precies te begrijpen wat uw wensen zijn en hier ook naar te handelen. Onze werkwijze is hier compleet op afgestemd.

Onze klantgerichte werkwijze

Allereerst nodigen we u uit om uw wensen en verwachtingen aan ons toe te lichten. Vervolgens maken we op basis van die informatie een uniek ontwerpvoorstel, dat we indien gewenst in 3D aan u kunnen presenteren. U krijgt de gelegenheid om dit ontwerp van feedback te voorzien zodat we uiteindelijk tot het perfecte voorstel komen. Pas dan gaan we aan de slag met een uitgebreide bouwtekening en de realisatie van het project.

De mogelijkheden met Frans eikenhout

Bij Outdoor Uniek maken we gebruik van Frans eikenhout voor al onze producten. Die producten variëren van schuren, tuinhuizen en poolhouses tot veranda’s, hooimijten en overkappingen. Dankzij het gebruik van Frans eikenhout heeft ieder product een exclusieve uitstraling en is er weinig tot geen onderhoud nodig als het product eenmaal is geplaatst.

Offerte aanvraag

Vul onderstaand formulier in, dan bel ik u binnen 1 werkdag terug om de mogelijkheden door te spreken.


    U bent van harte welkom voor een dosis inspiratie

    Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden van onze maatwerkoplossingen van Frans eikenhout. Of u nu geïnteresseerd bent in een veranda die wij voor u plaatsen of in een bouwpakket voor een tuinhuis; we helpen u graag verder. Kunt u niet wachten? Doe dan alvast inspiratie op via onze inspiratie-pagina.

    Contact

    Outdoor Uniek komt graag met u in contact. Zoals u weet staat de klantwens centraal, dus schroom niet om al uw wensen aan ons door te geven!