Eiken Terrasoverkapping

Laat nu uw eigen Terrasoverkapping op maat ontwerpen door Outdoor Uniek

Terrasoverkapping op maat

Een prachtige terrasoverkapping is datgene wat uw terras echt afmaakt. U maakt zo van uw terras een ideale plek voor beschutting tegen zon of regen. De eikenhouten constructie is daarnaast ook nog een sfeervolle aanvulling in uw tuin.

Vanuit de mogelijkheden op uw perceel nemen we samen met u uw wensen en eisen door. Vanuit onze kennis en ervaring bekijken we vervolgens de mogelijkheden voor uw terrasoverkapping.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Ontwerp op maat
 • Gratis 3D impressie
 • Luxe eikenhouten constructie
 • Hoogwaardige kwaliteit en perfecte afwerking

Verschillende type terrasoverkappingen

Er zijn verschillende keuzes voor de bouw van een overkapping. Afhankelijk van uw wensen hebben we een grote variatie aan mogelijkheden.

Het dak van uw terrasoverkapping

Bij de bouw van uw eikenhouten overkapping moeten we een keuze maken voor de afwerking van het dak. In de basis zijn er twee mogelijkheden, een overkapping met een rieten kap of een overkapping met een plat dak.

Doe hier inspiratie op voor een rieten kap of een plat dak.

Bij beide mogelijkheden zorgen wij voor een perfecte afwerking. Heeft u andere wensen? Ook dan kunnen wij hier een bijna altijd passende oplossing voor vinden.

De aanbouw van uw terrasoverkapping

Over het algemeen worden de overkappingen tegen de woning aangebouwd. Bij een complete nieuwbouw kunnen we ook de mogelijkheden voor een inpandig terras bekijken. Hier is de overkapping dan een onderdeel van de woning of tuinhuis.

De voordelen van Outdoor Uniek

Droomt u al jaren van een eiken terrasoverkapping in uw tuin? Of bent u zich pas net aan het oriënteren? In beide gevallen helpen we u graag verder.

 • Realisatie van A tot Z
 • Volledig afgestemd op uw wensen
 • Wij nemen uw totaaltraject uit handen
 • Maak gebruik van jarenlange ervaring en een portfolio met veel inspiratie!

Offerte aanvraag

Vul onderstaand formulier in, dan bel ik u binnen 1 werkdag terug om de mogelijkheden door te spreken.


  Een vrijblijvende offerte ontvangen?

  Wij zijn erg benieuwd naar uw ideeën voor de bouw van uw eigen terrasoverkapping. We stemmen graag vrijblijvend de mogelijkheden met u af. We nemen binnen één werkdag contact met u op.