Houten veranda kopen

In een persoonlijke afspraak kunnen de wensen het beste worden besproken, uiteraard zonder verplichtingen!

Houten veranda kopen

Heeft u interesse in een houten veranda? Zoek dan niet verder; Outdoor Uniek is dé specialist in eikenhouten veranda’s en ontwikkelt graag de perfecte veranda voor bij uw huis. Ontdek de vele mogelijkheden!

Met een houten veranda verlengt u het buitenseizoen

Heerlijk buiten borrelen en dineren of zelfs buiten koken? Het is allemaal mogelijk met een houten veranda van Outdoor Uniek. Met een houten veranda verlengt u het buitenseizoen en bent u– ondanks het onvoorspelbare Nederlandse weer – elke dag in staat om te genieten van het buitenleven. Bovendien zijn er vele toepassingen mogelijk die het u nog comfortabeler maken, zoals schuifdeuren of afschermmogelijkheden.

Een houten veranda is maatwerk

Bij Outdoor Uniek zijn we gespecialiseerd in Frans eikenhout maatwerkproducten. Wenst u een minimalistische, moderne stijl, of gaat u voor het robuuste klassieke exemplaar? Alles is mogelijk, we luisteren graag naar uw wensen! Bekijk alvast onze eerder gerealiseerde projecten voor een indruk van ons werk.

Offerte aanvraag

Vul onderstaand formulier in, dan bel ik u binnen 1 werkdag terug om de mogelijkheden door te spreken.


    Outdoor Uniek: van idee tot plaatsing

    Als u op zoek bent naar een partner die het totale traject van ontwerp tot plaatsing voor u uit handen kan nemen dan bent u bij Outdoor Uniek aan het juiste adres. Uiteraard houden we daarbij in elk stadium rekening met uw wensen en verwachtingen. Bovendien starten we niet met het ontwikkelen van de veranda voordat u helemaal tevreden bent met het ontwerp. Bij ons komt u dus niet voor verrassingen te staan.

    Laat u inspireren!

    Heeft u interesse in een houten veranda? Dan helpen we u heel graag verder! Neemt u gerust contact op met onze specialisten en wie weet geniet u binnenkort van uw eigen prachtige houten veranda.