Houten schuur

In een persoonlijke afspraak kunnen de wensen het beste worden besproken, uiteraard zonder verplichtingen!

Houten schuur

Een houten schuur is op talloze manieren te realiseren, maar voor een luxueuze, exclusieve, functionele én unieke variant bent u bij Outdoor Uniek aan het juiste adres. Wij zijn ervaren in het ontwerpen, ontwikkelen en plaatsen van eikenhouten schuren die perfect voldoen aan het plaatje dat u in uw hoofd heeft. Ontdek de mogelijkheden!

Van ontwerp tot plaatsing

Bij Outdoor Uniek voorzien we onze klanten graag van de allerbeste service. Dat houdt in dat vanaf ontwerp tot plaatsing uw wensen en verwachtingen centraal staan. Pas als u het ontwerp dat wij op basis van uw wensen hebben gemaakt helemaal perfect vindt gaan we aan de slag met de volgende stap: het ontwikkelen van de bouwtekening en de productie van de houten schuur. Tevens kunnen we de schuur volledig voor u plaatsen.

De vele mogelijkheden van een houten schuur

Wilt u een schuur voor de opslag van bijvoorbeeld uw voertuigen of gereedschap? Wilt u een gezellige, sfeervolle ruimte creëren met prachtige meubels en decoratie? Of wilt u een complete buitenkeuken? Het kan allemaal met de houten schuren van Outdoor Uniek. Uw wens staat centraal, onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden.

Offerte aanvraag

Vul onderstaand formulier in, dan bel ik u binnen 1 werkdag terug om de mogelijkheden door te spreken.


    Inspiratie opdoen?

    Droomt u al weg bij het idee van uw eigen eikenhouten schuur die uw leefomgeving op een prachtige manier verrijkt? Dan nodigen we u graag uit om alvast te kijken naar eerder gerealiseerde projecten van Outdoor Uniek.

    Contact opnemen

    Outdoor Uniek helpt u graag aan de houten schuur die uw tuin compleet zal maken. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte op maat.