Houten poolhouses

In een persoonlijke afspraak kunnen de wensen het beste worden besproken, uiteraard zonder verplichtingen!

Houten poolhouses

Bent u op zoek naar een manier om meer leefruimte te creëren rondom uw zwembad, jacuzzi of sauna? Dan zijn de houten poolhouses van Outdoor Uniek iets voor u! Al jaren voorzien wij onze klanten van prachtige eikenhouten oplossingen die hun leefomgeving verrijken. Ook u helpen we graag verder!

De voordelen van houten poolhouses

Allereerst is een houten poolhouse in uw tuin natuurlijk een adembenemende verrijking van uw leefomgeving. De luxueuze en zeer exclusieve uitstraling van onze houten poolhouses is voor veel van onze klanten doorslaggevend geweest in hun keuze voor ons. Maar daarnaast is een houten poolhouse ook zeer functioneel én naar wens in te richten.

Vele toepassingen mogelijk

Het grootste voordeel van een houten poolhouse is toch wel dat u er heerlijk kunt ontspannen, zonder dat u daarvoor ver van huis hoeft. Wat is er fijner dan de dag te beginnen met een duik in uw eigen zwembad en daarna een kopje koffie te nuttigen aan de barruimte in uw poolhouse? Of een lange dag af te sluiten in uw eigen jacuzzi? Droom weg bij de vele mogelijkheden!

Offerte aanvraag

Vul onderstaand formulier in, dan bel ik u binnen 1 werkdag terug om de mogelijkheden door te spreken.


    Wat kunt u verwachten?

    Bij Outdoor Uniek helpen we u graag aan het houten poolhouse dat perfect past in uw leefomgeving. Onze werkwijze is helder: we starten met het omvormen van uw wensen tot een ontwerp en gaan pas aan de slag met een bouwtekening en de realisatie als u helemaal akkoord bent met dat ontwerp. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

    Interesse in uw eigen houten poolhouse?

    Schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Bekijk alvast onze eerder gerealiseerde houten poolhouses en laat u inspireren!