Houten hooimijt: een prachtige toevoeging aan uw perceel

In een persoonlijke afspraak kunnen de wensen het beste worden besproken, uiteraard zonder verplichtingen!

Houten hooimijt: een prachtige toevoeging aan uw perceel

Droomt u van een stijlvolle houten hooimijt bij uw huis? Dan bent u bij Outdoor Uniek aan het juiste adres! Wij zijn ervaren ontwikkelaar van eikenhouten constructies die uw leefomgeving enorm kunnen verrijken. We ontzorgen u graag van ontwerp tot plaatsing!

Het draait om uw wensen

Of u nu kiest voor een minimalistische, moderne hooimijt of voor een stijlvol en luxueus exemplaar; bij Outdoor Uniek doen we er alles aan om volledig te voldoen aan uw wensen. Daarom nemen we altijd de tijd om uw wensen en verwachtingen helder te krijgen alvorens we starten met een ontwerp op maat. Interesse in een adviesgesprek? Neem gerust contact met ons op!

Productie en plaatsing van uw houten hooimijt

Bent u helemaal tevreden met het ontwerp, dan gaan we over tot het maken van een uitgebreide bouwtekening en vervolgens het produceren van de hooimijt. Indien gewenst kunnen we ook de plaatsing van de hooimijt volledig voor u verzorgen, maar u kunt er ook voor kiezen om dit zelf te doen. Geef gerust uw wensen aan tijdens het adviesgesprek met onze specialisten.

Offerte aanvraag

Vul onderstaand formulier in, dan bel ik u binnen 1 werkdag terug om de mogelijkheden door te spreken.


    Waarom een houten hooimijt?

    Een houten hooimijt maakt uw leefomgeving compleet. Of u nu heerlijk buiten wilt koken, een stijlvolle overkapping voor uw auto(‘s) wenst of uw terras wilt overdekken; met een houten hooimijt kunt u alle kanten op. Tegelijkertijd is een houten hooimijt een lust voor het oog dankzij de exclusieve en luxueuze uitstraling van het eikenhout.

    Interesse?

    Bij Outdoor Uniek helpen we u graag verder! Onze specialisten gaan graag met u om tafel voor het realiseren van de houten hooimijt die aan al uw wensen voldoet. Laat u inspireren bij Outdoor Uniek!