Houten carports

In een persoonlijke afspraak kunnen de wensen het beste worden besproken, uiteraard zonder verplichtingen!

Houten carports

Eindelijk die gewenste extra leefruimte creëren? Ga voor een houten carport van Outdoor Uniek! Onze houten carports zorgen niet alleen voor een luxueuze en exclusieve uitstraling van uw tuin maar ook voor opslagruimte voor bijvoorbeeld uw auto of caravan. Ontdek de mogelijkheden!

Verrijk uw leefomgeving met een houten carport

Denkt u aan een carport, dan denkt u waarschijnlijk niet direct aan een prachtige sfeervolle variant voor uw leefomgeving. Toch is dat precies wat de houten carports van Outdoor Uniek voor u kunnen betekenen. Doordat wij gebruik maken van Frans eikenhout én beschikken over jarenlange ervaring weten we aan iedere klantvraag te voldoen. Ook uw leefomgeving verrijken we graag met een prachtige houten carport!

Wegdromen bij uw houten carport…

Of u nu droomt van uitgebreid buiten koken of ‘gewoon’ uw caravan of auto wilt stallen; een houten carport is de juiste oplossing voor u. We nodigen u graag uit om alvast weg te dromen bij de projecten die wij eerder hebben gerealiseerd. Wie weet kunnen we binnenkort ook uw tuin aan dit lijstje toevoegen!

Offerte aanvraag

Vul onderstaand formulier in, dan bel ik u binnen 1 werkdag terug om de mogelijkheden door te spreken.


    Deel gerust uw wensen met ons

    Bij Outdoor Uniek zijn we gespecialiseerd in eikenhouten maatwerkproducten. Op basis van uw wensen en verwachtingen realiseren wij een passend voorstel en 3D-ontwerp, alvorens we overgaan tot de bouw. Heeft u juist interesse in een bouwklare houten carport die snel in uw tuin kan staan? Ook dan bent u bij Outdoor Uniek aan het juiste adres! Onze mogelijkheden zijn zeer divers. Leg daarom gerust uw wensen bij ons neer en laat u adviseren.

    Vrijblijvende offerte aanvragen

    Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontdek de mogelijkheden voor een houten carport in uw tuin. Outdoor Uniek helpt u graag verder!