Houten bijgebouwen

In een persoonlijke afspraak kunnen de wensen het beste worden besproken, uiteraard zonder verplichtingen!

Houten bijgebouwen

Wilt u uw tuin of leefomgeving verrijken op een unieke, exclusieve én functionele manier? Dan is een houten bijgebouw van Outdoor Uniek dé ultieme oplossing! Al jaren realiseren wij houten bijgebouwen van de allerbeste kwaliteit waarbij we gebruik maken van Frans eikenhout. Weten wat we voor u kunnen betekenen? Lees dan gauw verder!

Het ultieme buitenleven

Niets zo veranderlijk als het Nederlandse weer, daarover zal u het met ons eens zijn. Wat zou er nu heerlijker zijn dan de mogelijkheid om op elk gewenst moment naar ‘buiten’ te kunnen, gewoon in uw eigen omgeving? Met de houten bijgebouwen van Outdoor Uniek ervaart u het ultieme buitenleven. Genieten!

De toepassingen van een houten bijgebouw

Of u nu op zoek bent naar een houten bijgebouw met een functionele toepassing of juist expliciet naar meer sfeer in uw tuin; Outdoor Uniek maakt elk houten bijgebouw op maat en is zo in staat om ook aan uw specifieke wensen te voldoen. Bekijk gerust eens onze eerder gerealiseerde projecten om te ontdekken voor welke toepassingen een houten bijgebouw zoal geschikt is.

Offerte aanvraag

Vul onderstaand formulier in, dan bel ik u binnen 1 werkdag terug om de mogelijkheden door te spreken.


    Bij Outdoor Uniek zijn we helder en duidelijk

    Voordat we beginnen met het ontwikkelen van uw houten bijgebouw deelt u uitvoerig uw wensen met ons en zorgen we ervoor dat we een voorstel ontwikkelen dat uw verwachtingen zal overtreffen. Pas dan gaan we over tot het maken van een uitgebreide bouwtekening en uiteindelijk tot de plaatsing van uw houten bijgebouw. Een heldere en duidelijke werkwijze; daar tekenen we voor bij Outdoor Uniek!

    Uw houten bijgebouw kan binnenkort realiteit zijn

    Heel graag voorzien we u van passend advies om ervoor te zorgen dat u binnenkort kunt genieten van uw eigen houten bijgebouw! Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of voor een persoonlijk adviesgesprek met één van onze specialisten.