De eikenhouten schuur: luxueus en functioneel tegelijk!

In een persoonlijke afspraak kunnen de wensen het beste worden besproken, uiteraard zonder verplichtingen!

De eikenhouten schuur: luxueus en functioneel tegelijk!

Om uw landgoed, villa of tuin compleet te maken is een eikenhouten schuur een uitstekende oplossing. Met een eikenhouten schuur voegt u een exclusieve en luxueuze uitstraling toe aan uw leefomgeving terwijl u tegelijkertijd handige opslagruimte creëert.

Vele toepassingen mogelijk

Bij een eikenhouten schuur denkt u waarschijnlijk in eerste instantie aan een opslagplaats voor bijvoorbeeld uw voertuigen of gereedschap. Maar heeft u er al eens bij stilgestaan dat u van een eikenhouten schuur ook prima een (extra) kantoor- of studeerruimte kunt maken? Bij Outdoor Uniek stemmen we de eikenhouten schuur compleet af op uw wensen en verwachtingen. Alles is mogelijk! Kijk gerust eens naar onze eerder gerealiseerde projecten.

Uw eigen eikenhouten schuur: van idee tot realisatie

Waarom u bij Outdoor Uniek aan het juiste adres bent voor uw eikenhouten schuur? Dat heeft te maken met onze heldere en duidelijke werkwijze. Bij ons weet u van tevoren precies wat u mag verwachten. We gaan namelijk als volgt te werk:

 1. Uw wensen en eisen vormen wij om tot een ontwerpvoorstel;
 2. Tijdens het ontwerpproces geeft u feedback en kunt u het voorstel in 3D bekijken;
 3. Als u helemaal tevreden bent met het ontwerp maken we de bouwtekening op en kan het ontwikkelen beginnen.

Offerte aanvraag

Vul onderstaand formulier in, dan bel ik u binnen 1 werkdag terug om de mogelijkheden door te spreken.


  Offerte op maat

  Bij bovenstaand stappenplan hoort natuurlijk een offerte op maat. Onze adviseurs zijn ervaren in het vertalen van uw wensen naar een concreet voorstel en helpen u graag aan een passende offerte.

  Ga voor een prachtige eikenhouten schuur in uw tuin

  Wordt dit het moment dat u de knoop doorhakt en besluit om uw tuin te verrijken met een prachtige eikenhouten schuur? Dan horen we graag van u! Neem gerust contact op voor een adviesgesprek met één van onze specialisten.