Eikenhouten hooimijt

In een persoonlijke afspraak kunnen de wensen het beste worden besproken, uiteraard zonder verplichtingen!

Eikenhouten hooimijt

Met een eikenhouten hooimijt kunt u de ruimte rondom uw huis, zoals uw oprijlaan of tuin, op een functionele manier verrijken. Gebruik de hooimijt bijvoorbeeld om uw auto(‘s) onder te plaatsen zodat ze beschermd worden tegen neerslag, of als overkapping van uw terras. Er zijn talloze mogelijkheden en bij Outdoor Uniek vertellen we u daar graag meer over!

Waarom een eikenhouten constructie in uw leefomgeving?

Bij Outdoor Uniek maken we gebruik van Frans eikenhout voor het ontwikkelen van onze producten. Het gebruik van eikenhout geeft een luxueuze en exclusieve uitstraling aan de constructies, die kunnen variëren van tuinhuis tot poolhouse en van hooimijt tot veranda. Eikenhout is veelzijdig, weersbestendig, heeft geen onderhoud nodig en is daarom perfect om te gebruiken voor het product waarmee u uw leefomgeving wilt verrijken.

De heldere werkwijze van Outdoor Uniek

Een hooimijt ontwikkelen is maatwerk. Welke vorm past in uw omgeving en welke stijl prefereert u? Het zijn belangrijke vragen voor onze specialisten, die op basis van uw wensen een compleet ontwerpvoorstel presenteren. Deze kunt u (indien gewenst) in 3D bekijken en voorzien van feedback alvorens wij overgaan tot het creëren van een bouwtekening en de daadwerkelijke productie. Dit maakt onze werkwijze helder en duidelijk; u komt dan ook nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Offerte aanvraag

Vul onderstaand formulier in, dan bel ik u binnen 1 werkdag terug om de mogelijkheden door te spreken.


    Wilt u eerst inspiratie opdoen?

    Het laten ontwikkelen van een hooimijt voor uw leefomgeving is een prachtig idee, maar we begrijpen dat u even de tijd nodig heeft om over de verschillende mogelijkheden na te denken. Graag bieden we u alvast een kijkje in onze eerder gerealiseerde projecten. Wellicht biedt het u de inspiratie die u nodig heeft om tot de aanvraag van een persoonlijke offerte over te gaan.

    Vrijblijvende offerte aanvragen

    Onze specialisten staan klaar om u te informeren over de eikenhouten hooimijt of één van onze andere producten. Schroom niet om contact op te nemen!