Eiken poolhouses

In een persoonlijke afspraak kunnen de wensen het beste worden besproken, uiteraard zonder verplichtingen!

Eiken poolhouses

De eiken poolhouses van Outdoor Uniek maken uw zwembad, jacuzzi, sauna of buitendouche helemaal compleet. De luxueuze en exclusieve uitstraling van het eikenhouten poolhouse vormt een absolute meerwaarde voor uw tuin, terwijl het poolhouse tegelijkertijd dient als functioneel gebouw. Wat wilt u nog meer?

Wanneer moet u kiezen voor een eiken poolhouse van Outdoor Uniek?

Eigenlijk is het heel simpel. Als u op zoek bent naar een specialist die begrijpt wat uw wensen zijn en deze kan omzetten in een realistisch en adembenemend ontwerp, én die u het gehele traject uit handen neemt, dan is Outdoor Uniek de perfecte partner voor u.

Prachtige realisaties van eikenhout

Outdoor Uniek is niet alleen specialist in eiken poolhouses. We laten u namelijk ook graag wegdromen bij de mooiste eikenhouten bijgebouwen, veranda’s, tuinhuizen en carports! Ons indrukwekkende portfolio geeft u hopelijk de inspiratie voor het verrijken van uw eigen leefomgeving. Uiteraard geven we u graag meer informatie over onze realisaties tijdens een persoonlijk gesprek.

Offerte aanvraag

Vul onderstaand formulier in, dan bel ik u binnen 1 werkdag terug om de mogelijkheden door te spreken.


    Een heldere en duidelijke werkwijze; wel zo prettig

    Een eiken poolhouse is een heel persoonlijk object. De één wenst een strak en modern gebouw in zijn tuin terwijl de ander droomt van een klassiek en romantisch exemplaar. Daarom beginnen we bij Outdoor Uniek altijd met een ontwerpvoorstel op basis van uw wensen en beginnen we pas met de uitgebreide bouwtekening als u helemaal gelukkig bent met dit voorstel.

    Wilt u een eiken poolhouse in uw tuin?

    Outdoor Uniek helpt u graag verder om uw droom van een eiken poolhouse te verwezenlijken! Schroom vooral niet om ons te bellen of een e-mail te sturen; onze adviseurs gaan graag met u in gesprek om u te voorzien van een passend advies.