Eiken overkapping

In een persoonlijke afspraak kunnen de wensen het beste worden besproken, uiteraard zonder verplichtingen!

Eiken overkapping

Is het onvoorspelbare Nederlandse weer vaak een spelbreker in de buitenplannen die u maakt? Met een eiken overkapping van Outdoor Uniek is dat verleden tijd. Heerlijk buiten tafelen met vrienden of misschien zelfs uitgebreid koken in de buitenlucht; het is mogelijk dankzij onze eikenhouten oplossingen!

Een eiken overkapping die écht waarde toevoegt

Een overkapping kan natuurlijk op talloze manieren gerealiseerd worden. Echter zijn de eiken overkappingen van Outdoor Uniek zeer exclusief. Wij realiseren namelijk eiken overkappingen op maat en vertalen al uw wensen naar een prachtig ontwerpvoorstel. Zo zorgen we ervoor dat u verzekerd bent van het product dat helemaal aan uw verwachtingen voldoet (en zijn wij verzekerd van tevreden klanten). Dat is waar we het voor doen!

Heeft u al ideeën voor uw eiken overkapping?

Ziet u zichzelf al helemaal zitten onder de prachtige eiken overkapping naast uw huis? Of bent u nog volop inspiratie aan het opdoen? In beide gevallen geven we u graag een kijkje in ons portfolio, zodat u alvast kunt wegdromen bij het idee van de eikenhouten overkapping die straks in uw tuin kan staan.

Offerte aanvraag

Vul onderstaand formulier in, dan bel ik u binnen 1 werkdag terug om de mogelijkheden door te spreken.


    De service van Outdoor Uniek

    Bij Outdoor Uniek voorzien we al jaren vele klanten van een prachtig eikenhouten bijgebouw in hun tuin. Ook voor u kunnen we het gehele traject uit handen nemen: van idee en ontwerp tot productie en plaatsing. Complete service, noemen we dat.

    Ja, ik wil een eiken overkapping!

    Dan bent u bij ons aan het juiste adres! U kunt direct contact opnemen voor een vrijblijvende offerte of voor een afspraak met één van onze specialisten. We zien u graag bij Outdoor Uniek!