Eiken houten veranda

In een persoonlijke afspraak kunnen de wensen het beste worden besproken, uiteraard zonder verplichtingen!

Eiken houten veranda

Wilt u genieten van extra woonruimte in uw leefomgeving? Dan is een eiken houten veranda de perfecte oplossing. Het luxueuze en stijlvolle Franse eikenhout geeft een exclusieve uitstraling aan de veranda, die we bij Outdoor Uniek graag op maat voor u ontwikkelen.

Waarom een eiken houten veranda?

Met een veranda creëert u op een stijlvolle manier extra leefruimte in uw tuin. Een veranda kan daarnaast diverse functionele doelen dienen. Zo kunt u er uw jacuzzi mee overdekken, uw terras een dak mee geven of gewoon een extra zitje creëren waar u heerlijk kunt ontspannen na een lange dag. Bovendien is een veranda compleet op maat te maken. U bent dus helemaal vrij in wat u wenst en verwacht; Outdoor Uniek doet de rest!

We horen graag wat uw wensen zijn

Heeft u interesse in een eiken houten veranda? Dan gaan we graag met u in gesprek. Allereerst vormen onze specialisten uw wensen om tot een ontwerpvoorstel dat u indien gewenst in 3D kunt bekijken. Pas als u helemaal tevreden bent over dit voorstel maken we een uitgebreide bouwtekening en gaan we over tot productie. Een heldere en duidelijke werkwijze, noemen we dat.

Offerte aanvraag

Vul onderstaand formulier in, dan bel ik u binnen 1 werkdag terug om de mogelijkheden door te spreken.


    Een eiken houten veranda maakt uw leefomgeving compleet

    Als u al een tijdje droomt van een stijlvolle verrijking van uw leefomgeving dan is een eiken houten veranda de juiste keus. Vele anderen gingen u al voor en lieten hun droomveranda door Outdoor Uniek ontwikkelen. Kijk gerust eens op onze inspiratie-pagina!

    Neem contact op voor meer informatie

    Bent u geïnteresseerd en wilt u graag een offerte op maat ontvangen? Of wilt u eerst vrijblijvend nader geïnformeerd worden over de mogelijkheden van een eiken houten veranda? Geen probleem; neemt u gerust contact met ons op.