Eiken houten overkapping

In een persoonlijke afspraak kunnen de wensen het beste worden besproken, uiteraard zonder verplichtingen!

Eiken houten overkapping

Een eiken houten overkapping is een prachtige oplossing voor meer leefruimte bij uw huis. U kunt er heerlijk tafelen, diverse spullen opslaan of genieten van een drankje aan de ingebouwde bar. Ultiem genieten, en dat gewoon bij u thuis!

Een eiken houten overkapping is maatwerk

Maatwerk in eikenhout is niet voor niets al jaren onze core business. De specialisten van Outdoor Uniek zijn zeer ervaren in het vertalen van uw wensen naar een realistisch ontwerpvoorstel. Zij gaan de uitdaging dan ook graag aan om ook voor u een passend voorstel op maat te creëren. Bekijk alvast onze eerder gerealiseerde projecten voor een fijne dosis inspiratie.

Van idee tot plaatsing: Outdoor Uniek verzorgt het voor u

Kiest u voor een eiken houten overkapping, dan is het wel zo prettig om een specialist in huis te halen die u van A tot Z kan ontzorgen. Bij Outdoor Uniek maken we niet alleen een ontwerp op maat (en realiseren we dat ontwerp pas als u helemaal tevreden bent met het ontwerp), maar kunnen we ook de plaatsing van uw overkapping volledig voor u verzorgen. Service staat bij ons namelijk zeer hoog in het vaandel.

Offerte aanvraag

Vul onderstaand formulier in, dan bel ik u binnen 1 werkdag terug om de mogelijkheden door te spreken.


    Eiken houten mogelijkheden

    Naast overkappingen zijn we bij Outdoor Uniek ook in staat om prachtige bijgebouwen, tuinhuizen, veranda’s, hooimijten en poolhouses te realiseren voor in uw tuin. Voor al onze producten maken we gebruik van stevig Frans eikenhout. Dit eikenhout zorgt voor een mooie, stijlvolle uitstraling en geeft absoluut een meerwaarde aan het bouwwerk dat u wenst.

    Neem contact op met Outdoor Uniek!

    Wilt u een eiken houten overkapping? Neem dan direct contact op met onze specialisten! Heel graag helpen zij u aan de overkapping die uw tuin of landgoed compleet zal maken.