Eiken hooimijt

In een persoonlijke afspraak kunnen de wensen het beste worden besproken, uiteraard zonder verplichtingen!

Eiken hooimijt

Bent u op zoek naar een oplossing voor een functionele én mooie toevoeging aan uw leefomgeving? Uw tuin of landgoed kan prachtig verrijkt worden met een eiken hooimijt. Outdoor Uniek realiseert al jaren de mooiste producten van eikenhout en gaat ook voor u graag aan de slag. Ontdek de mogelijkheden!

Een eiken hooimijt voor de door u gewenste toepassing

Wilt u een unieke overkapping voor uw auto(‘s)? Wilt u uw terras op een luxueuze manier overdekken of wilt u om een heel andere reden een eiken hooimijt laten plaatsen? Bij Outdoor Uniek luisteren we graag naar uw wensen. Die passen we vervolgens toe in een ontwerp op maat dat u in 3D kunt bekijken. Zo heeft u vooraf een goed beeld van het product dat we voor u gaan realiseren.

Luxueus en stijlvol genieten

Droomt u al weg bij de gedachte aan het prachtige eikenhouten bouwwerk dat straks op uw perceel kan staan? Mooi! Bij Outdoor Uniek vinden we het namelijk het allerbelangrijkst om u optimaal te laten genieten van uw eikenhouten product. En dat begint al bij het opdoen van ideeën. We denken dan ook graag met u mee. Maak gerust een afspraak met één van onze specialisten!

Offerte aanvraag

Vul onderstaand formulier in, dan bel ik u binnen 1 werkdag terug om de mogelijkheden door te spreken.


    Eikenhouten tuinhuizen, poolhouses en schuren

    Bij Outdoor Uniek zijn we naast hooimijten ook gespecialiseerd in het realiseren van eikenhouten tuinhuizen, poolhouses, schuren, veranda’s en bijgebouwen. Voor welk bouwwerk u ook kiest; we nemen u het traject van ontwerp tot plaatsing compleet uit handen. Maar uiteraard is het ook mogelijk om het bouwwerk zelf te plaatsen, indien u dat wenst.

    Neem contact op voor meer informatie

    Heel graag bieden we u meer informatie over een eiken hooimijt, bijgebouw of ander product dat we voor u kunnen realiseren. Neem daarom gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.