Eiken aanbouw: uniek én toegankelijk

In een persoonlijke afspraak kunnen de wensen het beste worden besproken, uiteraard zonder verplichtingen!

Eiken aanbouw: uniek én toegankelijk

Bent u zoekende naar een manier om uw leefruimte te vergroten, maar wilt u wat anders dan een standaard stenen bijgebouw of schuur? Dan raden we u graag een eiken aanbouw aan. Een eiken aanbouw is uniek en exclusief dankzij het gebruik van Frans eikenhout en tegelijkertijd zeer toegankelijk vanwege de vele toepassingen die mogelijk zijn. Laat u informeren door Outdoor Uniek!

Een verlengstuk van uw huis

Met een eiken aanbouw creëert u meer leefruimte in uw eigen omgeving. Anders dan een bijgebouw wordt een aanbouw direct aan uw huis gebouwd en is het dus van groot belang dat de stijl van de aanbouw overeenkomt met uw huis. Gelukkig zijn de specialisten van Outdoor Uniek experts in maatwerk en weten zij uw wensen perfect om te vormen in een passend ontwerp.

Hoe gaat Outdoor Uniek te werk?

Allereerst luisteren we graag naar uw wensen en verwachtingen. Vervolgens maken we op basis daarvan een ontwerpvoorstel dat we (indien gewenst) in 3D aan u presenteren. Op die manier heeft u een optimaal beeld van het eindresultaat. Bent u helemaal tevreden met het ontwerp, dan maken we een uitgebreide bouwtekening en gaan we aan de slag met de productie. Eventueel kunnen we ook de plaatsing geheel voor u verzorgen.

Offerte aanvraag

Vul onderstaand formulier in, dan bel ik u binnen 1 werkdag terug om de mogelijkheden door te spreken.


    Interesse in een eiken aanbouw of een ander eikenhouten product?

    Bekijk dan eens onze eerder gerealiseerde projecten om te zien wat wij zoal voor u kunnen betekenen. Naast aanbouwen kunt u namelijk ook bij ons terecht voor poolhouses, tuinhuizen, veranda’s, hooimijten en andere maatwerkprojecten.

    Vrijblijvende offerte aanvragen

    Vraag een vrijblijvende offerte voor uw eiken aanbouw aan en ontdek wat Outdoor Uniek voor u kan betekenen!