Doe het zelf: eikenhouten bijgebouw

In een persoonlijke afspraak kunnen de wensen het beste worden besproken, uiteraard zonder verplichtingen!

Doe het zelf: eikenhouten bijgebouw

Een functioneel tuinhuis, een sfeervolle veranda of een stijlvolle overkapping: met de doe het zelf pakketten van Outdoor Uniek is alles mogelijk! Graag vormen wij uw idee om tot een doe het zelf pakket waarmee u uw eikenhouten bijgebouw geheel zelfstandig kunt realiseren.

Outdoor Uniek denkt met u mee

De één droomt al jaren van een eikenhouten aanbouw en heeft het perfecte plaatje compleet voor ogen, terwijl de ander net in de beginfase zit en volop inspiratie wil opdoen voor er een concreet plan op tafel ligt. In beide gevallen helpt Outdoor Uniek u graag verder. Al jaren realiseren wij de mooiste eikenhouten producten en denken wij intensief met de klant mee om tot een prachtig eindresultaat te komen.

De mogelijkheden voor ‘doe het zelf’ projecten met eikenhout

Zoals we al aangaven zijn de mogelijkheden eindeloos. Van landelijke overkapping tot modern poolhouse: wij vertalen uw wensen graag in een doe het zelf pakket op maat. Nieuwsgierig naar ons werk? Neem alvast een kijkje in ons doe het zelf-portfolio.

Offerte aanvraag

Vul onderstaand formulier in, dan bel ik u binnen 1 werkdag terug om de mogelijkheden door te spreken.


    Toch liever uitbesteden?

    Bij Outdoor Uniek kunt u naast doe het zelf pakketten ook terecht voor een complete service van A tot Z. Daarbij verzorgen wij het traject van ontwerp tot plaatsing waarbij we uiteraard in elk stadium rekening houden met uw wensen en eisen. We horen graag waar uw voorkeur naar uitgaat!

    Offerte aanvragen

    Uw doe het zelf project begint met een offerte op maat. Neem daarom contact met ons op en bespreek uw wensen met één van onze specialisten.