Bouwpakket

In een persoonlijke afspraak kunnen de wensen het beste worden besproken, uiteraard zonder verplichtingen!

Bouwpakket

Op zoek naar een kwalitatief en functioneel bouwpakket voor het bouwen van uw eigen eikenhouten bijgebouw? Dan bent u bij Outdoor Uniek aan het juiste adres. Wij ontwikkelen bouwpakketten voor eikenhouten veranda’s, tuinhuizen, poolhouses, hooimijten en meer. Ook voor uw specifieke wens maken we graag een bouwpakket op maat!

Bouwpakket van eikenhout

Als dé specialist in luxe eikenhouten bijgebouwen weten we bij Outdoor Uniek als geen ander wat u nodig heeft om uw eigen eikenhouten bijgebouw te realiseren. Onze projecten variëren van overkappingen tot poolhouses en alles daartussenin, maar er is één overkoepelende factor: het gebruik van Frans eikenhout. De hoge kwaliteit, veelzijdigheid en exclusieve uitstraling van dit materiaal vormen de ultieme combinatie om een adembenemend resultaat neer te kunnen zetten.

Outdoor Uniek denkt met u mee

Laat u een bouwpakket samenstellen door Outdoor Uniek, dan kunt u rekenen op een professionele service van onze specialisten. Uw wensen staan centraal en vormen de basis van het ontwerpvoorstel van uw bouwpakket op maat. Gaat uw voorkeur uit naar een standaard bouwpakket, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Offerte aanvraag

Vul onderstaand formulier in, dan bel ik u binnen 1 werkdag terug om de mogelijkheden door te spreken.


    Inspiratie opdoen

    Bent u geïnspireerd geraakt om ook zelf aan de slag te gaan met eikenhout? Neem dan alvast een kijkje in ons portfolio en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die we u kunnen bieden.

    Contact opnemen

    Heel graag helpen we u aan het juiste bouwpakket voor uw eikenhouten bijgebouw. Neem gerust contact op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.