Eikenhouten poolhouses: ultiem ontspannen in eigen tuin!

In een persoonlijke afspraak kunnen de wensen het beste worden besproken, uiteraard zonder verplichtingen!

Eikenhouten poolhouses: ultiem ontspannen in eigen tuin!

Met de eikenhouten poolhouses van Outdoor Uniek kunt u ultiem genieten van uw zwembad, (buiten)douche of barruimte in uw eigen leefomgeving. De eikenhouten poolhouses die wij realiseren voor onze klanten zijn zeer stijlvol en authentiek. Ook uw tuin voorzien we graag van een prachtig poolhouse van eikenhout. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Uw eikenhouten poolhouse op maat gemaakt

Bij Outdoor Uniek begrijpen we dat uw eikenhouten poolhouse compleet moet passen bij het plaatje dat u in uw hoofd heeft. Droomt u van een romantisch, klassiek optrekje voor bij uw zwembad? Of juist van een strak en modern ingericht poolhouse? Alles is mogelijk bij Outdoor Uniek. Onze specialisten adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden, dus neem gerust contact met ons op.

Complete service

Omdat het service-aspect hoog in het vaandel staat bij Outdoor Uniek zorgen we er graag voor dat onze klanten geen hinder ondervinden van het realiseren en plaatsen van hun eikenhouten poolhouse. We verzorgen dit proces dan ook graag van A tot Z voor u: van het ontwerpen en ontwikkelen van het poolhouse tot het plaatsen ervan.

Offerte aanvraag

Vul onderstaand formulier in, dan bel ik u binnen 1 werkdag terug om de mogelijkheden door te spreken.


    Outdoor Uniek: veel meer dan alleen poolhouses

    Onze naam doet het al vermoeden: bij Outdoor Uniek realiseren we unieke oplossingen om uw leefomgeving helemaal compleet te maken. Dankzij de eikenhouten poolhouses, tuinhuizen, veranda’s en overkappingen die we ontwikkelen zorgen we voor een heerlijk buitenleven rondom uw huis. Uiteraard compleet afgestemd op uw wensen.

    Offerte aanvragen

    Heeft u interesse in onze eikenhouten poolhouses? Vraag dan vandaag nog een offerte aan of laat u adviseren door één van onze specialisten. Wie weet geniet u binnenkort van uw eigen prachtige eikenhouten poolhouse!