Eiken schuur

In een persoonlijke afspraak kunnen de wensen het beste worden besproken, uiteraard zonder verplichtingen!

Eiken schuur

Een eiken schuur in uw tuin? Bij Outdoor Uniek maken we graag uw buitendromen waar! Met een eiken schuur maakt u van uw leefomgeving de ultieme plek om heerlijk te ontspannen. Wilt u juist een eiken schuur om uw voertuigen of gereedschap in op te slaan? Ook dan bent u bij Outdoor Uniek aan het juiste adres! Wij maken eiken schuren op maat die volledig voldoen aan de wensen van u als klant.

Een eiken schuur verrijkt uw tuin

We hoeven u waarschijnlijk niet te vertellen dat een eiken schuur een prachtige, luxueuze sfeer zal toevoegen aan uw tuin. Desondanks nodigen we u graag uit om alvast een kijkje te nemen in ons portfolio. Laat u verrassen door de vele toepassingen die mogelijk zijn en de vele stijlen die wij voor u kunnen realiseren!

Van idee tot plaatsing

Een eiken schuur laten realiseren is maatwerk. Natuurlijk wilt u wél van tevoren weten waar u aan toe bent. Daarom werken we bij Outdoor Uniek volgens een heldere werkwijze. Het begint met uw idee dat wij omvormen tot een ontwerp. Vervolgens voorziet u dat ontwerp van uw feedback en kunt u deze eventueel in 3D bekijken. Bent u helemaal tevreden? Pas dan beginnen wij met een uitgebreide bouwtekening en vervolgens de realisatie van uw eigen schuur.

Offerte aanvraag

Vul onderstaand formulier in, dan bel ik u binnen 1 werkdag terug om de mogelijkheden door te spreken.


    Uw eigen eiken schuur: ultiem genieten!

    Of u uw eiken schuur nu wilt inrichten met prachtige, sfeervolle meubels of juist functioneel wilt aankleden voor de opslag van uw spullen; het maakt bij Outdoor Uniek niet uit. Het gaat erom dat u het maximale kunt halen uit uw eigen eiken schuur, en daar dragen wij graag ons steentje aan bij.

    Interesse? Neem contact op

    De adviseurs van Outdoor Uniek weten alles over de mogelijkheden van een eiken schuur en voorzien u graag van een passend advies. Neem gerust contact op!